Idén is Világméretű Szentségimádás – Csatlakozz Te is! 2020. június 13.

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Created with Sketch.

Idén is Világméretű Szentségimádás – Csatlakozz Te is! 2020. június 13.

Mit kell tenned, ha csatlakozni szeretnél?

1. Keress és csatlakozz (akár otthonról is)!

Keress olyan helyet a fenti térképen, ahol már van szentségimádás és június 13-án csatlakozz hozzájuk! A portálon is van lehetőséged előre jelezni a részvételed, otthonról is tudsz csatlakozni a szentségimádáshoz!

2. Szervezz!

Ha nincs a környékeden szentségimádási lehetőség, akkor a helyi templomban, iskola- vagy kórházkápolnában, szerzetesi közösségben szervezz a helyi plébánossal, templomigazgatóval, szerzetesi elöljáróval egyeztetve szentségimádást. A mostani járványügyi helyzetben csatlakozhatsz otthonról személyes imával, rózsafüzérrel, zsolozsmával, Szentírás olvasással, stb.

3. Légy kreatív!

Imádkozhattok a kihelyezett Oltáriszentség előtt csendben, elmélkedve, hagyományos módon, énekelve, dicsőítve, gyerekekkel, fiatalokkal, családokkal, idősekkel. Bevonhatsz zenészeket, imacsoportokat, Rózsafüzér Társulatokat, közösségeket, iskolákat és mindenkit, aki szívesen tölt egy órát a mindenség Urával.

4. Regisztrálj!

Minden résztvevőt regisztráljatok! Veletek együtt az egész világon teljes lesz a lefedettség.

https://corpusdomini.iec2020.hu/?lang=hu#/

5. Maradjunk kapcsolatban!

Lehetőséged van feliratkozni a NEK 2020 hírlevélre, aminek segítségével folyamatosan tájékozódhatsz arról, hogyan halad a 2021-es budapesti eucharisztikus kongresszus előkészítése, és első kézből értesülhetsz a programokról, bekapcsolódási lehetőségekről.