Life Teen kiskönyvek

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Created with Sketch.

Egy jó barát a sorban.

Talán legutóbb hét éve gyóntál… vagy egy hete. Mindegy is, hogy mikor éltél ezzel a szentséggel – régen vagy nem olyan régen -, a gyónásra várni mindig kicsit izzasztó dolog. Ne várj hát egyedül!

Légy Tiszta zsebkönyv teli van olyan információkkal, amelyek segítik felkészíteni szívedet a kiengesztelődés szentségére és segítenek a megbocsátás pillanatát megelőző nyugtalanságot lecsitítani, amit érezhetsz. Amikor a legközelebb mész gyónni – akár a jövő héten, akár a jövő hónapban – vidd magaddal a Légy Tiszta zsebkönyvet, hogy ne várj egyedül a sorban.

A MISSZIÓ
Légy Tiszta zsebkönyv elmagyarázza a kiengesztelődés szentségét és felruház azzal a képességgel, hogy befogadd Isten irgalmasságát. Végigkísér a gyónáson gazdag magyarázatot és imákat nyújtva.
 
EGYEDÜLÁLLÓ TULAJDONSÁGOK
Könnyen érthető és meggyőző magyarázatok a kiengesztelődés szentségére.
Tippek és imák gyónás előtt, alatt és után.
* Katolikus imák, ha nagy elégtételt kapsz.
 
A SZERZŐK
Légy Tiszta zsebkönyvet egy pap és két világi hívő alkotta meg, hogy ezzel segítsenek megismerni, megérteni és megszerezni Krisztus megbocsátását a kiengesztelődés szentségében. Közülük mind a három bűnös, de mindhárman bíznak Isten mérhetetlen irgalmában. Azt remélik, hogy te is fogsz.
 
KINEK VAN RÁ SZÜKSÉGE
Ez a zsebkönyv tökéletes azok számára, akik nem értik a kiengesztelődés szentségét vagy csak egyszerűen többet akarnak tudni az irgalmasság eme elképesztően jó szentségéről, illetve arról, hogy miként lehetünk nyitottabbak a szentségből fakadó kegyelem befogadására.
 
A KÖNYV HASZNÁLATA
Igényelhető a fiatalok gyónási szokásainak elmélyítésére a plébániákon.
 
Kiosztható ifjúsági lelkigyakorlatokon vagy lelki napokon.
 
Kiosztható nyári táborokban, ministránsklubokban és ifiközösségekben.
 
Bérmálási ajándékként adható.
 
* Lelkigyakorlatos emléktárgyként adható.